Diensten

Overslag & Distributie in de Benelux

TTC is gespecialiseerd in 24u BENELUX distributie met bestelwagens, vrachtwagens en trekker-oplegger combinaties. De goederen worden in bulk opgehaald, gesorteerd en daags nadien uitgeleverd bij de klant.

In onze overslagmagazijnen te Kruibeke en St. Katelijne Waver werken we van zondag t.e.m. vrijdag, 24u per dag. Goederen halen we op het einde van de werkdag op bij de klant en lossen we in onze magazijnen, om te worden gescand en uitgesorteerd naar de verschillende bestel- of vrachtwagenroutes. Om een diversiteit van goederen op een delicate manier te kunnen behandelen, maken we geen gebruik van rollenbanen, maar werken we met een manuele sortering.

Orders kan de klant via ons online platform doorgeven, evenals via een EDI bestand per mail of via onze FTP omgeving. Al onze chauffeurs zijn voorzien van een PDA systeem waarbij ze een terugkoppeling krijgen van ETA en ATA tijden, evenals een POD en/of foto van de goederen, die onmiddellijk na levering beschikbaar is.

Een ploeg van vaste medewerkers, elk opererend binnen de eigen regio, verzorgt onze transporten.

Nachtdistributie

Ook tijdens de nacht kunnen wij uw collo en palletgoederen distribueren. Nachtdistributie kan met bestelwagens, vrachtwagens en/of trekker-oplegger combinaties. Toegang bij de klant gaat via codes en/of sleutels. Een foto van de geleverde goederen koppelen we aan het order en stellen we beschikbaar via ons online platform.

Delivery On Location (DOL)

Naast standaard collo en palletzendingen, voeren wij ook desktop en DOL (delivery on location) leveringen uit, waarbij we de goederen tot in de rekken of op de werkplek van de klant bezorgen.

Leveringen met tijdsvenster

Lever- en afhaalopdrachten voeren we in onze distributieronden standaard uit binnen de reguliere openingsuren. Desgewenst kunnen we rekening houden met specifieke tijdsvensters (voor-/namiddag, levering voor of na een bepaald tijdstip).

Dedicated Distribution

Bij ‘dedicated distribution’ gebeurt de planning door de klant zelf en besteden we wagens uit inclusief chauffeur.

Sommige klanten wensen hun distributie zelf te beheren. In dit geval stellen wij het gewenste aantal wagens met chauffeur in aangepaste huisstijl ter beschikking. Dankzij onze grote flexibiliteit kunnen wij voor onze opdrachtgevers vervoer op maat ontwikkelen.

Dit kan gaan van speciale projecttransporten tot het inzetten van bestelwagens of vrachtwagens met chauffeur die uitsluitend voor de onderneming van de klant rijden. Per dag, per week, per maand of per project: alle formules zijn mogelijk!

Andere

Opslag & order picking

Bent u op zoek naar een opslaglocatie voor uw goederen? Voor een korte of langere termijn? Geen nood, wij beschikken over verschillende magazijnen, centraal gelegen en met voldoende ruimte voor opslag van uw goederen in de rekken.

Onze warehouses zijn voorzien van laadkaaien en gelijkvloerse poorten, waardoor transport van en naar onze warehouses moeiteloos verloopt.

Verhuis

U gaat verhuizen? Leuk, maar niet altijd even gemakkelijk. Hoe krijgt u al uw dozen zonder brokken op hun nieuwe bestemming? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Bent u een particulier of een onderneming die gaat verhuizen? Gaat u een straat verder wonen of zoekt u het wat verder? Onze verhuizers zijn erg bekwaam in het monteren en demonteren van meubelen en het vervoeren van delicate voorwerpen. Wij staan borg voor een goede service en een vlot verloop. Wij verhuizen moeiteloos goederen tot en met de 8ste verdieping met onze ladderlift. U kan ook uw goederen stockeren in ons ruime magazijn in Bornem.

Voor meer info kan u ons contacteren op het nummer 03/899.39.04 of via infowaas@ttctransport.be